Skip to main content
sustainable, sustainability,Business for peace

" Styrke virkemidlene som trengs for å gjennomføre arbeidet, og fornye globale partnerskap for bærekraftig utvikling."

Bærekraftig Business Case
Business for peace

Oppdraget til Business for Peace er å støtte, inspirere og anerkjenne globale bedriftsledere som positivt endrer virksomhetens samfunns påvirkning. 

Hva Gjør De?

Oppdraget til Business for Peace er å støtte, inspirere og anerkjenne globale bedriftsledere som positivt endrer virksomhetens samfunns påvirkning 

Visjonen til Business for Peace er at alle bedriftsledere skal ha som mål å forbedre samfunnet. Ledere skal således påvirke bedrifter til å opptre etisk, ansvarlig og skape verdier for både næringslivet og samfunnet. Business for Peace utviklet begrepet forretningsverdighet som en verdivurdering for å beskrive verdidrevet forretningsatferd. Å ha forretningsverdighet vil si å bruke sin forretningsmessige påvirkningskraft på en etisk og ansvarlig måte med det formål å skape sosial så vel som økonomisk verdi. 

Hvordan Hjelper Vi Dem?

For å bidra til å tiltrekke flere bærekraftige forretningsverdige ledere, har vi bidratt til å bygge Business for Peace sin nettside. Business for Peaces websiden inneholder betydningsfull innformasjon og inspirerende historier om ledere med høy grad av forretningsverdighet. Vår jobb er å designe og bygge et nettsted som presenterer denne informasjonen på en brukervennlig måte, samt bruke teknologi som lar siden fungere problemfritt. 

Vi har også utviklet nomineringsverktøyet for å velge Oslo Business for Peace Award. Verktøyet legger til rette for en global nominasjonsprosess før en uavhengig komité av nobelprisvinnere i fred og økonomi velger ut sine prisvinnere. 

Business for peace
Hva er resultatet?

Ved å oppmuntre ledere til å ta det forretningsverdige løftet, skapes forbilder for samfunnet En leder med forretningsverdighet fungerer som et forbilde for allmennheten og næringslivet ved å vise hvordan man kan oppnå langsiktig suksess ved å fokusere på samfunnsnytte. Et annet mål ved å være forretningsverdig er å oppnå anerkjennelse og verdsettelse som bedriftsleder av interessenter i lokalsamfunnene der virksomheten utvikles og dyrkes over tid. 

Som en forretningsverdig leder fremstår du som en forkjemper for bærekraftig praksis og verdier. Forretningsverdige ledere er frittalende talsmenn for viktigheten av etisk og ansvarlig virksomheter, og ønsker å løse problemer som skaper verdi for både næringslivet og samfunnet. 

I Gture er vi stolte av å jobbe med Business for Peace som oppmuntrer til fred, rettferdighet og sterke institusjoner. 

Sjekk ut våre andre prosjekter! 

Gture er stolt over å ha tatt det forretningsverdige løftet. Gjennom våre prosjekter vil vi bidra til å nå FNs bærekraftsmål . 

Vi er for tiden inne i en fantastisk tid når det gjelder banebrytende innovasjoner, og vi gjør vårt beste for å støtte prosjekter som gjør verden til et bedre sted for mennesker og dyreliv. Vi er ivrige etter å møte mennesker og prosjekter som tar samfunnsansvar og gjør sitt beste for å fremme en bærekraftig livsstil. 

Tør du ta løftet? 
Registrer deg her: businessworthy.org/commit