Skip to main content
user-centric-design

UX design

UX design – I Gture hjelper designteamet bedrifter med å sine mål gjennom eksepsjonell UX design. Ved å samle verdifull innsikt om virksomheten, interessenter, utfordringer, marked, konkurrenter og sluttbrukere, kommer vår designkonsulenter opp med de beste løsningene som passer dine behov. Våre full-stack designere trives med utfordringer, og jobber med et bredt spekter av prosjekter, fra nye forretningsmuligheter til redesign av eksisterende tjenester. Avhengig av dine behov finner vi prosessen som passer best for dine mål.

Oppdagelse

Ved å samle inn innsikt fra relevante ressurser vil vi ha et bedre grunnlag for å kunne finne de beste løsningene. Dette kan inkludere konkurrentanalyser, kaffesamtaler eller intervjuer og gjennomgang av den eksisterende tjenesten.

Workshop

Vi arrangerer ulike typer kreative workshops, avhengig av hvor du befinner deg i produktets livssyklus. Vår favoritt er wireflow-workshop, hvor vi sammen skisserer flyten gjennom tjenesten din, finner hull og muligheter og kommer opp med de beste løsningene.

UX design

Løse menneskelige problemer gjennom UX design, med fokus på funksjonalitet og kjerneflyten.

Merkevarebygging

Hvem er sluttbrukerne dine, og hva vil du at de skal tenke eller føle når de ser/bruker produktet eller nettsiden din? Vi leverer merkevaredesign og strategi.

UI Design

Piksel perfekt, vakkert grensesnitt. Gjør det morsomt, intuitivt og tiltalende å bruke produktet ditt.

Sjekk ut noen av våre prosjekter og fornøyde kunder!

Du kan også følge oss på Linkedin.

user-centric-design

Kontakt oss!

Kontakt oss hvis dette høres interessant ut!

Ring oss!Send oss en mail!