Skip to main content
Tise

Dedikert utviklingsteam

Et optimalt utviklingsteam med de riktige ressursene leverer resultater raskt og holder prosjektkostnadene nede. Vi samarbeider transparent med deg, og holder kostnadene nede da du vil ha full tilgang til prosjektdeltakere og alt som produseres. Vi gir tilgang til versjonskontrollsystemer for kildekode, dokumentasjon og oppgavesporing. Avhengig av dine preferanser har du direkte kommunikasjon med hvert medlem av utviklingsteamet. Teamet blir en del av din bedrift. De tar eierskap over tid og blir eksperter på miljøet ditt og jobber for å få prosjektet klart i tide og til kostnad. Vi tilbyr et utviklingsteam som passer ditt behov for utviklingskapasitet – alt fra 1 til 100 utviklingsressurser. 

Den norske gjenbruksappen, Tise, er en av våre fornøyde kunder, som bruker et av våre utviklingsteam. 

1

Planlegging

Vi lytter og forstår dine behov og kartlegger planen din over tid - på denne måten kan vi finne det teamet som passer best for deg.
2

Workshop

Vi har en workshop, hvor vi samarbeider og deler de beste måtene for å jobbe smidig i en distribuert setting, samt ulike verktøy å bruke for samarbeid og kommunikasjon.
3

Skalere utviklingsteam

Du kan raskt skalere opp eller ned utviklingsteam etter behov. Fleksibiliteten med å skalere opp og ned gir lave oppstartskostnader og tilgang til spesialistkompetanse som kanskje ikke finnes internt.
4

Møt teamet

Møt ditt nye utviklingsteam. Vi arrangerer video- eller Skype-møter sammen med deg, og introduserer deg for ditt nye team.
5

Start!

Ta kontakt!
software team

Kontakt oss!

Kontakt oss hvis dette høres interessant ut!

Ring oss!Send oss en mail!