Skip to main content

Vi bygger digitale virksomheter og driver digitale transformasjoner for og sammen med våre kunder. Gture leverer digital produktutvikling, design og prosjektledelse - etter behov.

Alle som har en problemstilling eller en idé skal kunne lage et digitalt produkt eller tjeneste en rask og effektiv måte. Gtures forretningsmodell kombinerer full produktutvikling med distribusjon av utviklingsteam, og er tilpasset hver kundes behov.

I en verden i rask endring, hjelper vi deg å skille deg ut og skape innovative løsninger raskt til markedet. Vår kompetanse spenner fra tidlig konseptualisering, analyse og design hele veien til realisering i markedet og drift. Gture har flere modeller som passer kundens behov. 

Modell en

Produktutvikling fra A-Å

Har du en produktidé eller er i ferd med å lage et komplett produkt? Vi har utviklingskapasitet og lokale ferdigheter innen produkt, design, arkitektur og prosjektledelse.

Les mer
Modell to

Dedikert utviklingsteam

Et optimalt team med de riktige ressursene holder prosjektkostnadene nede. Gture setter sammen et dedikert team skreddersydd til kundenes behov i prosjekter og produktutvikling. 

Les mer
Modell tre

Digitalt design

Gtures designteam hjelper bedrifter med å sine mål gjennom eksepsjonell brukerdrevet design. Avhengig av dine behov finner vi prosessen som passer best for dine mål. 

Les mer

Vi gjør også

Digital rådgivning

Vi rådgir i digitale transformasjoner, innovasjonsprosesser, planlegging, implementerting og drift. 

DevOps

Vi hjelper deg med utvikling av nettsider og applikasjoner, og selvfølgelig løpende vedlikehold og utvikling. 

IOT

Vi hjelper deg å koble produktet ditt til IoT for å utnytte data og digitalisere prosesser.

Low code

Dedikerte team designer og bygger din nye responsive nettapplikasjon optimalisert for både desktop-first og mobile-first opplevelser. Gjennom lavkodeutvikling kan dette gjøres raskt.

Les mer
Digital markedsføring

Vi kan hjelpe din bedrift med å etablere eller utvide sin digitale tilstedeværelse gjennom å kartlegge kundereisen, utnytte bedriftens kontaktpunkter og øke merkekjennskapen med nye digitale kanaler. 

Les mer
E-handel

Vi hjelper deg med å utvikle din e-handelsløsning plattformen du ønsker, komplett med betalingsløsning og design. 

Sikkerhet

Vi kan hjelpe deg med å identifisere og redusere sikkerhetssårbarheter i din bedrifts nåværende digitale løsning. 

Due Diligence

Vi utfører investeringsevalueringer, potensielle markedsinnganger, tredjepartsbidrag eller tilfredsstiller regulatoriske krav. 

Les mer

Vår blogg

InnovationTechnology

Enkelt forklart: IOT

Internett of Things (IoT) er et begrep som har vært stadig mer til stede i media de siste par tiårene. Men hva er det egentlig, hvordan fungerer det og hvilke…
Machine LearningTechnology

Enkelt forklart: Dyplæring

De fleste av oss har blitt vant til å høre begreper som kunstig intelligens og maskinlæring, men det er ikke alltid like enkelt å forstå hva det er og hvordan…
Technology

Enkelt forklart: Low-code-teknologi

Med "Enkelt Forklart" skal vi prøve å gi deg en bedre forståelse av forskjellige buzzwords og forklare hvordan teknologier fungerer i praksis, på enklest mulig måte. Denne gangen tar vi…

Bli med i vårt nettverk for å motta nyhetsbrev og invitasjon til nettverkseminarer!

JOIN THE GTURE NETWORK