Skip to main content
sustainable, sustainability

"Fremme varig, inkluderende og bærekraftig økonomisk vekst, full sysselsetting og anstendig arbeid for alle."

Bærekraftig Business Case

Vårt partnernettverk er et lokalt og globalt fellesskap av svært dyktige fagfolk som hjelper oss med å levere digitale produkter fra øverste hylle en agil og kostnadseffektiv måte. 

Hva Er Gture Partner Network?

Vårt partnernettverk er et lokalt og globalt fellesskap av svært dyktige fagfolk som hjelper oss med å levere digitale produkter fra øverste hylle en agil og kostnadseffektiv måte. Med 700+ utviklere spredt over hele verden, får vi tilgang til en bred ressurspool som lar oss levere I tverrfaglige prosjekter. 

Gture
Hvordan Bidrar Vi Til Anstendig Arbeid Og Økonomisk Vekst?

I Gture har vi som mål å se vårt nettverk som en utvidet del av oss selv. Vi jobber kun med partnere som overholder våre arbeidsetiske standarder og tilbyr rettferdige betingelser uavhengig av kjønn eller etnisitet. En annen viktig del av samarbeidet vårt er å legge til rette for kunnskapsdeling og deling av beste praksis mellom partnere. 

Hva Er Synnergieffekten?

Ved å samarbeide med partnere som sikrer at deres ansatte blir behandlet rettferdig, konkurransedyktig betalt og forpliktet til å gi like rettigheter uavhengig av kjønn og etnisitet, bidrar vi til et godt arbeidsmiljø for alle nodene i nettverket vårt. Med vårt fokus på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling hjelper vi våre teknologer til å bli en sentral del av deres egen bedrifts verdiforslag.

I Gture er vi stolte av å fremme varig, inkluderende og bærekraftig økonomisk vekst, full sysselsetting og anstendig arbeid for alle. 

Vil du sjekke ut flere av våre prosjekter ? 

Gture er stolt over å ha tatt det forretningsverdige løftet. Gjennom våre prosjekter vil vi bidra til å nå FNs bærekraftsmål . 

Vi er for tiden inne i en fantastisk tid når det gjelder banebrytende innovasjoner, og vi gjør vårt beste for å støtte prosjekter som gjør verden til et bedre sted for mennesker og dyreliv. Vi er ivrige etter å møte mennesker og prosjekter som tar samfunnsansvar og gjør sitt beste for å fremme en bærekraftig livsstil. 

Tør du ta løftet? 
Registrer deg her: businessworthy.org/commit