Skip to main content

Hvordan forbedre SEO på nettsiden din

Search engine optimization (SEO) er å konfigurere nettstedet ditt til å rangere høyt på søkemotorer, som Google, DuckDuckGo og Bing. Mange av dine potensielle kunder bruker søkemotorer for å samle informasjon om produktet de leter etter. Vårt mål er å presentere din bedrift som en av de beste leverandørene på markedet. Gture gir din bedrift et klart konkurransefortrinn ved å rigge siden din for å oppnå en topplassering på søkemotorer. Gjennom vår globale nettverksmodell kan vi gi din bedrift en grundig analyse av din nåværende side, med et kostnadseffektivt og kvalitetsdrevet alternativ.

How to improve SEO on your website

Vi øker trafikken til nettstedet ditt og øker merkevarebevisstheten gjennom:

 

SEO – Øk din organiske søkerangering
Organisk søkerangering refererer til hvor godt nettstedet ditt scorer på Googles søkerangeringskriterier, uten hjelp av betalt reklame. Gtures SEO-revisjon ser på koden og konfigurasjonen til nettstedet ditt. Ved å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer, øker du bedriftens synlighet på søkemotorer som Google, men reduserer også de potensielle annonsekostnadene som trengs for å bli rangert blant de beste i søk. SEO-revisjonen gir også klare forslag til hvordan du kan forbedre nettstedet ditt innen områder som innhold, UX-design og mer.

Digital annonsering – øk rangeringen din og markedsføring til kundene dine
Vi sørger for at markedsføringskampanjene dine treffer målgruppen din. Med digital annonsering kan du målrette deg mot svært spesifikke segmenter og markedsføre tilpasset annonsering basert på atferd. Sammen med SEO vekker disse aktivitetene en nysgjerrighet rundt produktet ditt, og sikrer at bedriften din forblir i en top-of-mind-posisjon innenfor nøkkeldemografien din. Med digital annonsering utvides plattformen din også fra tradisjonelle mediesider til SoMe-kanaler, søkemotorer og profesjonelle plattformer som LinkedIn.

Process

1

Kick-off & revisjon
Sammen starter vi prosessen med et kick-off møte for å forstå virksomheten din og finne ut hvordan du kan nå dine kunder. Fra dette tidspunktet begynner vi å trekke ut relevant informasjon for å rigge kampanjen din og begynne å revidere nettstedet ditt for SEO-forbedringer.
2

Implementering
Når nettstedet ditt har blitt vurdert av SEO-teamet vårt, lager vi et implementeringsveikart for de kommende månedene. I en parallell prosess begynner vi å implementere annonsekampanjene på ulike plattformer og nettsteder.
3

Kontinuelig forbedring
Vi sørger for at aktivitetene dine kontinuerlig overvåkes og oppdateres for maksimal effekt. Vi måler rekkevidde, effekt og kundeinteraksjon for å gjøre de nødvendige endringene for å optimalisere kampanjen din.

Sjekk ut våre prosjekter og fornøyde kunder!

Følg oss på LinkedIn for å få de siste oppdateringene.

How to improve SEO on your website

Kontakt oss!

Ta kontakt med oss hvis dette høres interessant ut!

Ring oss!Send oss en mail!