Skip to main content

Lavkodeutvikling

Lavkodeutvikling gjør det mulig for bedrifter å utvikle fullt tilpassede applikasjoner, med kontinuerlige distribusjoner og en ekte lean-tilnærming. Med Appfarm, vår partner lavkodeplattform, kan vi raskt bygge en fungerende MVP av din forretningsapplikasjon eller digitale produkt, samtidig som vi holder investeringskostnadene nede og legger grunnlaget for videre utvikling basert læring og tilbakemeldinger fra brukere. 

Hvorfor bruke lavkode?

Med dagens stadig endrede miljø har de fleste mennesker og virksomheter vært vitne til en plutselig digitalisering av ens arbeid og personlige atferd. Kunder og brukere etterspør gode brukeropplevelser, og den høye innovasjonshastigheten til markedet oppfordrer virksomheter til å lene seg fremover når det gjelder prosesseffektivitet for å opprettholde sitt konkurransefortrinn. 

Lavkodeutvikling gjør at bedriften din kan fremme iterativ utvikling av ditt neste digitale produkt eller tjeneste, samtidig som investeringskostnadene holdes nede. Ved å bruke forhåndsbygde komponenter kan vi utvikle funksjonalitet i mye høyere hastighet sammenlignet med tradisjonell utvikling. Produktet er basert moderne netteknologier som alltid er oppdatert – vi sørger for at alt er oppdatert og sikkert, uten behov for involvering fra din interne IT-organisasjon. 

Vi har brukt Appfarm til produktet dPlan, som brukes av den største statlige eiendomseieren Statsbygg; les mer her.

Prosess

1

Proof of concept
Vi hjelper deg med å definere et begrenset og veldefinert omfang for en "Proof of concept" (POC). Om nødvendig trekker vi på designteamet vårt for å sikre en brukervennlig applikasjon. Basert på dette er målet vårt å bygge et fungerende POC innen et par uker, som du kan bruke til å verifisere den tekniske tilnærmingen og teste applikasjonen blant utvalgte brukere.
2

Implementering
Vi fortsetter å jobbe med grunnlaget som er lagt i POC. Vi tar sikte på å utvikle minst mulig funksjonalitet som kreves for at du skal begynne å bruke applikasjonen i produksjon, slik at du kan begynne å utlede verdier og lære hva som fungerer og ikke.
3

DevOps
Vi fortsetter å utvikle og forbedre produktet basert på dine og brukerens tilbakemeldinger. De raske utviklingssyklusene til utviklingsplattformen, sammen med ett-klikks distribusjoner, lar oss reagere raskt på endrings- og forbedringsforespørsler. Samtidig tar vi oss av drift og vedlikehold for å sørge for at alt er oppdatert på siste versjoner.

Kontakt oss!

Kontakt oss hvis dette høres interessant ut!

Ring oss!Send oss en mail!