Skip to main content
sustainable, sustainability, Preem

"Handle umiddelbart for å bekjempe klimaendringene og dens konsekvenser."

Bærekraftig Business Case
Preem

Preem – Mens verden sakte jobber seg mot en mer bærekraftig ressursforvaltning , tar Preem ledelsen ved å utvikle et brukervennlig verktøy for å holde oversikt over norske oljeog gasselskapers salg av bærekraftige biodrivstoffprodukter. 

Hva Gjør De?

Mens verden sakte jobber seg mot mer en bærekraftig ressursforvaltning , tar Preem ledelsen ved å utvikle et brukervennlig verktøy for å holde oversikt over norske oljeog gasselskapers salg av bærekraftige biodrivstoffprodukter. Etter norsk lov er oljeog gasselskaper forpliktet til å ha mer og mer bærekraftig biodrivstoff i produktmiksen. Ved å tilby dette verktøyet til bedriftskunder, gjør Preem det mulig for partnerne deres å alltid holde oversikt over deres bidrag til en mer bærekraftig oljeog gassindustri. 

Preem
Hvordan Hjelper Vi Dem?

Vi gjør vårt for at energisektoren blir grønnere. I Gture bistår Preem med å designe og utvikle deres produkt. Sammen med PwC, et av verdens ledende regnskapsfirmaer, kombinerer vi vår teknologiske ekspertise med deres betydelige regnskapserfaring. Dette har resultert i et produkt som støtter et av Norges mest progressive miljøreguleringer innen oljeog gassektoren. 

Hva Er Resultatet?

Preem tar tak i problemet ved roten og ønsker å presse sine kunder til å kjøpe mer miljøvennlige produkter som verner planeten vår. Ved å tilby denne tjenesten til sine strategiske partnere, håndhever Preem en kjærkommen regulering i oljeog gassindustrien i Norgeog gjør sitt for å sikre at Norge når togradersmålet. 

I Gture er vi stolte av å samarbeide med Preem som handler umiddelbart for å bekjempe klimaendringene og deres konsekvenser. 

Sjekk ut andre bærekraftssaker vi har jobbet med! 

Gture er stolt over å ha tatt det forretningsverdige løftet. Gjennom våre prosjekter vil vi bidra til å nå FNs bærekraftsmål . 

Vi er for tiden inne i en fantastisk tid når det gjelder banebrytende innovasjoner, og vi gjør vårt beste for å støtte prosjekter som gjør verden til et bedre sted for mennesker og dyreliv. Vi er ivrige etter å møte mennesker og prosjekter som tar samfunnsansvar og gjør sitt beste for å fremme en bærekraftig livsstil. 

Tør du ta løftet? 
Registrer deg her: businessworthy.org/commit