Skip to main content
sustainable, sustainability

"Bevare og bruke havet og de marine ressursene på en måte som fremmer bærekraftig utvikling"

Bærekraftig Business Case
Plastpiratene

Plastpiratene er et grønt-initiativ fra NGO som fokuserer å rydde havet for avfall med et sosial vinkling. 

Hva Gjør De?

Plastpiratene er et grønt-initiativ fra NGO som fokuserer å rydde havet for avfall. Med hjelp fra et dedikert mannskap engasjerer de mennesker som har falt ut av samfunnet til å bidra til rydding av Oslofjorden. Fra oppstarten i 2018 har de vokst til et team ni dedikerte pirater og fått støtte fra lokalsamfunnet når kommer til økonomisk hjelp og utstyr som gamle fartøyer. 

plastpiratene
Hvordan Hjelper Vi Dem?

For å hjelpe Plastpiratene med å spre deres gode gjerninger, utvikler Gture nettsiden deres. Vi har sett hvordan man best kan kommunisere deres misjon, visjon og prestasjoner. Videre skal nettsiden bidra til å oppmuntre andre mennesker og bedrifter til å støtte deres arbeid. Ved å bruke Gtures beste praksis innen brukerorientert design og UX-optimalisering håper vi å støtte dette utmerkede initiativet i mange år fremover. 

Plastpiratene
Hva Er Resultatet?

Plast i våre verdenshav har fått mye oppvmerksomhet de siste årene. I Gture bidrar vi gjerne for å bevare Oslofjorden fra uønsket påvirkning, samt å støtte arbeidet med å mennesker ut I en meningsfull jobb. Plastpiratenes arbeid rydder ikke bare havene våre, men gir også en verdifull plattform for folk som trenger en ny start. 

I Gture er vi stolte av å samarbeide med Plastpiratene som jobber for å bevare og bruke marine ressurser på en måte som fremmer bærekraftig utvikling. 

Du kan sjekke ut mer av arbeidet vårt her . 

Gture er stolt over å ha tatt det forretningsverdige løftet. Gjennom våre prosjekter vil vi bidra til å nå FNs bærekraftsmål . 

Vi er for tiden inne i en fantastisk tid når det gjelder banebrytende innovasjoner, og vi gjør vårt beste for å støtte prosjekter som gjør verden til et bedre sted for mennesker og dyreliv. Vi er ivrige etter å møte mennesker og prosjekter som tar samfunnsansvar og gjør sitt beste for å fremme en bærekraftig livsstil. 

Tør du ta løftet? 
Registrer deg her: businessworthy.org/commit