Skip to main content
sustainable, sustainability

"Bygge solid infrastruktur og fremme inkluderende og bærekraftig industrialisering og innovasjon."

Bærekraftig Business Case
Ferdia transparent logo

Ferdia kom til oss med visjonen om å transformere turbussbransjen. 

Hva Gjør De?

Ferdia kom til oss med visjonen om å transformere turbussbransjen. De ønsket å gjøre det enkelt for både sjåfører og passasjerer å komme seg over Norge og internasjonale grenser, en miljøvennlig måte. 

Hvordan Hjelper Vi Dem?

Vi har jobbet med Ferdia siden oktober 2016 og sammen har vi laget en ny plattform som fokuserer på å sikre en god og effektiv kundereise, og støtter et nettverk av små og mellomstore busselskaper som vil tjene på samarbeid. TEQ er en ny brukervennlig digital løsning som gjør det enkelt for både sjåfør og passasjer å reise innenlands og på tvers av landegrenser. Ved å knytte sammen turbussaktører og potensielle passasjerer I en digital løsning blir det langt lettere for begge parter å gjennomføre reiser. 

Vi tror teknologi og innovasjon kan bidra til å løse miljøutfordringer som støtter utviklingen av bærekraftig infrastruktur. Ved å digitalisere en tradisjonell industri, kombinerer Ferdia det beste fra begge verdener , både fysisk og digitalt, og lar Ferdia gjøre reiselivet og transporten mer bærekraftig.  

Hva Er Resultatet?

I en tid hvor store selskaper og globale selskaper utfordrer lokale virksomheter, støtter Ferdia virksomhet tvers av selskaper . De ønsker å styrke lokalsamfunnene ved å skape et nettverk som drar nytte av samarbeid gjennom lokale busselskaper og øke kompetansen om hvordan de kan forbedre logistikken sin. I tillegg åpner de for nye innovative muligheter ved å legge til rette for kontinuerlig innovasjon ved å introdusere nye konsepter som crowdfunding. 

I Gture er vi stolte av å jobbe med Ferdia som bygger en pålitelig nettverksbasert infrastruktur, fremme inkluderende og bærekraftig industrialisering av transportindustrien . 

Gture er stolt over å ha tatt del I det nødvendige innovasjonsløftet av turbussbransjen. Gjennom våre prosjekter vil vi bidra til å nå FNs bærekraftsmål . 

Les mer om dette her ! 

Gture er stolt over å ha tatt det forretningsverdige løftet. Gjennom våre prosjekter vil vi bidra til å nå FNs bærekraftsmål . 

Vi er for tiden inne i en fantastisk tid når det gjelder banebrytende innovasjoner, og vi gjør vårt beste for å støtte prosjekter som gjør verden til et bedre sted for mennesker og dyreliv. Vi er ivrige etter å møte mennesker og prosjekter som tar samfunnsansvar og gjør sitt beste for å fremme en bærekraftig livsstil. 

Tør du ta løftet? 
Registrer deg her: businessworthy.org/commit