Skip to main content
sustainable, sustainability

"Sikre god helse og livskvalitet for alle - uavhengig av alder."

Bærekraftig Business Case
Senscom transparent logo

SensCom Diaper Sens er en fleksibel sensor som festes enkelt utsiden av inkontinensproduktet som varsler helsepersonell når det iverksettes tiltak 

Hva Gjør De?

Diaper Sens er en fleksibel sensor som festes enkelt utsiden av inkontinensproduktet. Sensoren varsler om behov for skift av inkontinensprodukt via en brukervennlig app. Med Diaper Sense får sykehjemspersonalet et varsel hver gang en pasient trenger sanitærhjelp, og fjerner unødvendige rutinekontroller som forstyrrer pasientens søvn og verdighet. Ved å redusere sykepleiernes unødvendige, kostbare og ineffektive rutinekontroller, kan pasienter varsle personellet umiddelbart r de trenger hjelp. Takket være Diaper Sens kan sykehjem redusere utgifter knyttet til unødvendig stell, og sykepleiere kan bruke sin sårt tiltrengte tid andre steder. 

Hvordan Hjelper Vi Dem?

Vi hjelper Diaper Sens med programvaren rundt deres løsning, både utvikling og drift. Vårt dedikerte team av ingeniører sørger for at dataene mottas, behandles og presenteres en sikker måte i ulike applikasjoner. Videre sikrer et dedikert produktog designteam brukeropplevelsen og brukervennligheten til Diaper Sens-applikasjonen. 

Diaper sens
Hva Er Resultatet?

Gjennom Diaper Sens-teknologi kan sykehjem bidra til beboernes trivsel. Arbeidet deres øker ikke bare beboerens verdighet og gjeninnfører en følelse av kontroll, men frigjør hjelpepersonellets tid til å fokusere på andre viktige oppgaver. 

I Gture er vi stolte av å samarbeide med Diaper Sense som sikrer god helse og livskvalitet for alle – uansett alder. 

Vil du sjekke ut flere av våre prosjekter ? 

Gture er stolt over å ha tatt det forretningsverdige løftet. Gjennom våre prosjekter vil vi bidra til å nå FNs bærekraftsmål . 

Vi er for tiden inne i en fantastisk tid når det gjelder banebrytende innovasjoner, og vi gjør vårt beste for å støtte prosjekter som gjør verden til et bedre sted for mennesker og dyreliv. Vi er ivrige etter å møte mennesker og prosjekter som tar samfunnsansvar og gjør sitt beste for å fremme en bærekraftig livsstil. 

Tør du ta løftet? 
Registrer deg her: businessworthy.org/commit