Skip to main content
Abra kollektiv fra Fell Tech
Business case
abralife

Abra Kollektiv+ fra Fell Technology representerer markedets mest fleksible infrastruktur for borettslag og sameier, som kombinerer sikkerhet, trygghet og smartfunksjoner på én plattform.

Abralife portal og app
Fell Technology

Abra Økosystem

Abra representerer markedets mest fleksible infrastruktur for borettslag og sameier, som kombinerer sikkerhet, trygghet og smartfunksjoner på én plattform. Med støtte for lekkasjesikring, brannalarmsystemer, smarte dørlåser, varme- og energistyring, lys-styring, og et integrert ladeoperativsystem for elbiler, tilbyr Abra en helhetlig løsning for beboerne. I tillegg tilbyr Abra markedets eneste uavhengige strømapp. Abra samler alle disse funksjonene i ett økosystem, med en portal for styret og en app for beboerne, noe som gjør det til det opplagte valget for borettslag og sameier. Les mer på https://www.abralife.no/okosystem

Fell Technology

Fra designfase til produksjonssetting

Vi har vært med på hele den spennende reisen til Abra Kollektiv+, fra den innledende design- og konseptfasen til produksjonssetting. Sammen med Fell Tech har vi utviklet portalen kalt Abralife portal, spesielt designet for styret i borettslag og sameier.

Denne portalen gir en samlet oversikt over systemstatus, styring og varsling knyttet til vannsikringssystemer og smarte røykvarslere i alle leiligheter, samt adgangskontroll på fellesdører og garasjeporter. Beboere kan også koble opp egne produkter i sine leiligheter, som smarte termostater, dørlåser, lysstyring og andre IoT-enheter som støttes av Abra, uavhengig av styrets kollektive styring i Abralife-portalen.

For mer informasjon om Abra Kollektiv+ gå til https://www.abralife.no/flerbolig

Abra kollektiv design

Sjekk ut flere av våre prosjekter!

Våre prosjekter

Ønsker du å lære med om Gture?

Kontakt oss