Skip to main content
sustainable, sustainability

"Reduser ulikhet I og mellom land"

Bærekraftig Business Case
abloom logo

Abloom er en ideell organisasjon i Oslo som jobber med barn og unge med nedsatt funksjonsevne, med spesielt fokus de med minoritetsbakgrunn. 

Hva gjør de?

Abloom er en ideell organisasjon i Oslo som jobber med barn og unge med nedsatt funksjonsevne, med spesielt fokus på de med minoritetsbakgrunn. 

Med den årlige filmfestivalen Abloom i november fokuserer de på å vise meningsfulle filmer om hvordan det er å bli oppfattet annerledes i dagens samfunn – både som barn og voksen. Ved å dedikere en filmfestival til utfordringene ved å være annerledes, bidrar Alboom til å fremme like muligheter for alle. 

Hvordan hjelper vi dem?

Vi hjelper Abloom med å spre filmfestivalen deres ytterligere ved å gjøre den digital. Ved å skape et «members space” og tilpasse nettsiden deres til å holde en digital filmfestival, kan Abloom fortsette det fine arbeidet de gjør for å bringe glede og bevissthet rundt mennesker med funksjonshemminger. 

abloom
Hva er resultatet?

Abloom ønsker å være ledende i arbeidet for rettighetene til mennesker med nedsatt funksjonsevne, og bygge broer og bevisstgjøring rundt dette viktige temaet. Ordet «Abloom» betyr «blomstrende», og gjenspeiler hva organisasjonen står for. Abloom hjelper barn og unge med spesielle behov å bli verdsatt, sett og hørt – og å kunne blomstre med de samme mulighetene som alle andre. 

I Gture er vi stolte av å jobbe med Abloom som utdanner, opplyser og gjør en forskjell for så mange ved å skape en morsom og informativ plattform. 

Vil du sjekke ut flere av våre prosjekter ? 

Gture er stolt over å ha tatt det forretningsverdige løftet. Gjennom våre prosjekter vil vi bidra til å nå FNs bærekraftsmål . 

Vi er for tiden inne i en fantastisk tid når det gjelder banebrytende innovasjoner, og vi gjør vårt beste for å støtte prosjekter som gjør verden til et bedre sted for mennesker og dyreliv. Vi er ivrige etter å møte mennesker og prosjekter som tar samfunnsansvar og gjør sitt beste for å fremme en bærekraftig livsstil. 

Tør du ta løftet? 
Registrer deg her: businessworthy.org/commit