Skip to main content

Graduate 2023

Gture – et hav av muligheter
Gture kobler selskaper som ønsker å lage digitale produkter og tjenester, med utviklingskompetanse. Vi har siden vi startet i 2014 hjulpet både små og store selskaper med å realisere sine digitale drømmer – alt fra Tise, som ble startet på NTNU i 2014, til Telenor.

Etterspørselen etter våre tjenester er stor og vi prioriterer de prosjektene vi synes er spennende og som gir verdi til kunde og samfunn. Du vil jobbe i et team lokalt i Norge – men også i et globalt nettverk. Vi er i stand til å tilpasse roller og oppgaver til våre ansatte og hva de ønsker å jobbe med og bli gode på – innenfor softwareutvikling, arkitektur, design, teknologi- og prosjektledelse. Gjennom teknologi og produktutvikling skaper vi fremtidens produkter og tjenester!

Skap din drømmearbeidsplass
Som nyansatt hos oss vil du allerede fra start jobbe på prosjekt med våre kunder. Du vil få tett oppfølging og bli lært opp i nye teknologier. Du vil bli en sentral del av vårt team på 26 og være med på å forme Gtures videre utvikling. Du vil kontinuerlig få økt ansvar og utvikle deg til å bli teknologi- og prosjektleder. Da vil du få ansvar for større leveranser og viktige kundeprosjekter. Du vil påvirke hvilken retning du ønsker å utvikle deg i. Vil du bli ekspert på agile metoder og utvikle deg til å bli en god prosjektleder? Bidra med å bygge den optimale systemarkitekturen? Lede et utviklingsteam? Eller kanskje bygge spesialkompetanse innen maskinlæring, IoT, DevOps eller store datamengder? Andre snakker om det, vi gjør det.

Teknologier
Noen av de teknologiene vi jobber mye med er:

  • JS-rammeverk som React, Vue
  • Kryssplattform som Flutter, React Native
  • .NET og C#, Node, Python
  • Docker/Kubernetes
  • Microservices
  • Skyplattformer: Azure, AWS
  • Appfarm

Godt lønnet fulltidsstilling høsten 2023 – mulighet for å kombinere studier med deltidsstilling
Vi søker lærevillige og løsningsorienterte teknologistudenter som er ferdige sommeren 2023. I tillegg til unike fulltidsstillinger er det mulighet for deltidsstilling med oppstart snarest (Oslo eller remote). På den måten får du en god mulighet til å bli bedre kjent med oss som selskap. Om du er interessert, kan du allerede nå jobbe med spennende utfordringer tilpasset hva du selv har tid til ved siden av studiet. Vi betaler konkurransedyktig lønn.

Intervjuprosessen
Søkere vil intervjues av våre teknologer – og en prat med noen av oss som startet selskapet.

Dropp søknadsbrevet – la oss ta en prat!
Er du en dyktig data/teknologistudent som vil jobbe i et kreativt og innovativt team, håper vi å få deg med på laget. Registrer din interesse her, så tar vi en prat!

Søknader behandles fortløpende

Søk på stilling

Prosjektleder

Vi er på jakt etter en erfaren prosjektleder som kan ta på seg ansvaret som dedikert prosjektleder for ett eller flere utviklingsprosjekter. Personen vi ser etter har interesse for programvareutvikling, og evnen til å være en motiverende faktor overfor kunden så vel som teamet. Erfaring med smidige, kontinuerlige leveranser, eller relatert konsulenterfaring eller teamarbeid er en fordel.

Din rolle som prosjektleder vil være å organisere den overordnede prosjektleveransen ved hjelp av lokale og globale team for å skape konkrete resultater for våre kunder. Gjennom denne rollen vil du oppleve en høy grad av eierskap til prosjektene. Rollen inkluderer å drive prosjekter av ulik størrelse i ulike faser – fra strategisk analyse, design og konsept, implementering og drift.

I Gture vil du være en del av et dedikert team av prosjektledere, tekniske ledere og designere som alle brenner for å levere de beste løsningene til våre kunder gjennom alle deler av leveransen. Teamet vårt samarbeider tett gjennom alle prosjektene, og Gture fokuserer på å utvikle og utvide kunnskapen på områder relatert til arbeidet vårt.

Din rolle vil blant annet være å
– Lede prosjektteam for å skape resultater
– Følge opp overordnede prosjektresultater for leveranser og økonomi
– Motivere, veilede og lede team
– Påta deg lederroller – for å skape resultater fra Gture-perspektivet
– Delta i strategiske og innovasjonsprosesser med kunder
– Lede en smidig utviklingsprosess
– Kvalitetsgjennomgang med levering i tide av avtalte leveranser

Krav til bakgrunn:
– Mastergrad med IT/informasjonssystemer eller lignende utdanning
– Minst 3 års arbeidserfaring fra relevante roller

Hva vi tilbyr:
– Bredt ansvar og eierskap
– Rask læring og stimulerende miljø
– Arbeid med et lokalt og globalt team fra Sørøst-Asia
– Inspirerende og høyt presterende kolleger
– Konkurransedyktig kompensasjon og lønn
– Selskap i rask vekst som gir personlige muligheter

Teknisk leder

Vi ser for tiden etter en erfaren teknisk leder til å ta på seg en rolle som inkluderer å lede lokale og globale utviklingsteam fra vårt kontor i Oslo. Vi ser etter en person som er interessert i programvareutvikling, og som er komfortabel med å jobbe i grenselandet mellom forretning og IT – med rådgivning til kunder om strategier som skytjenester, sourcing, arkitektur og mer.

I din rolle som teknisk leder vil du skape den tekniske visjonen sammen med kunden og utviklingsteamet, og jobbe for å gjøre ideer til virkelighet. Underveis kan rollen som Teknisk leder ta på seg flere roller som teamleder, arkitekt eller programvareingeniør, og rollen kan omfatte å være praktisk med kode på noen prosjekter.

Hos Gture vil du være en del av et dedikert team av prosjektledere, tekniske ledere og designere, som alle brenner for å levere de beste løsningene til våre kunder gjennom alle deler av leveransen. Teamet vårt samarbeider tett gjennom alle prosjektene, og Gture fokuserer på å utvikle og utvide kunnskap på områder relatert til vårt arbeid.

Din rolle vil blant annet omfatte

Arkitekturutvikling tilpasset kundens miljø
Å være i grensesnittet mellom utviklingsteam og klient
Drive smidige utviklingsprosesser
Fokus på levering av kvalitet
Opprettholde et produktivt arbeidsmiljø for utviklingsteamene.
Sørge for at man bruker den beste teknologien for prosjektet og at man holder seg oppdaterte på teknologien
Gi råd til kunder og kolleger om løsninger

Din bakgrunn

Mastergrad i informatikk – fra NTNU eller tilsvarende.
Minst 3 års arbeidserfaring fra relevante roller.
Kan vise til topp resultater

Hva vi kan tilby

Rask læring og stimulerende miljø
Arbeid med den nyeste teknologien og smidige leveransemodeller
Arbeid med et lokalt og globalt team fra Sørøst-Asia
Inspirerende og høyt presterende kolleger
Konkurransedyktig kompensasjon og lønn
Et selskap i rask vekst med personlige muligheter

Vi er også interessert i

Nyutdannede med mastergrad i informatikk fra NTNU eller tilsvarende.
Entreprenører som kan oppfylle de beskrevne rollene ovenfor

Åpen søknad

Er du interessert i å jobbe hos Gture, men fant ikke en stilling som passet for deg? Gi oss beskjed!

Vi ønsker fortsatt å høre fra deg via kontaktskjemaet vårt. Fortell oss litt om deg og din bakgrunn, og hvorfor du tror du vil passe inn hos oss.

Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Send oss din søknad

Hvis du er personen vi søker etter, send oss en e-post til hello@gture.com

Ønsker du å lære mer oss oss? Check us out!

Ønsker du å se alle de morsomme kundene og prosjektene vi jobber med? Check this out!

Gture