Skip to main content
Business case

Revolusjonerende mobilhåndtering

Mobile arbeidsverktøy er viktigere enn noen gang for moderne selskap. Techstep er et teknologiselskap som leverer produkter og tjenester slik at foretak kan dekke disse behovene. Sammen med Techstep har vi utviklet fremtidens selvbetjeningsportal for store foretak, nasjonalt og globalt!

Produktet

Automasjon av livssyklus

Ansatte trenger operative mobile arbeidsverktøy for å gjøre hverdagen mer effektiv og sikre kvalitet. Som et resultat av dette øker behovet for administrasjon av enheter og håndheving av retningslinjer innad i selskaper. Lifecycle Portal er en selvbetjeningsportal med et fokus på effektiv håndtering av hver enhets livssyklus. Portalen gir full kontroll over bedriftens totale bilde, og helt ned til hver enkelte ansatt. Resultatet er reduserte kostnader og økt effektivitet.

Derfor reduserer selskaper kostnader ved bruk av portalen:

  • Automatisert administrasjon: Mindre administrativ byrde ved å automatisere prosesser som innkjøp, reparasjoner, og retur.
  • Selvbetjening: Ansatte kan selv administrere sine enheter innenfor fastsatte retningslinjer, noe som reduserer behovet for IT-support.
  • Bærekraftig praksis: Fokus på resirkulering og miljøvennlige løsninger for utrangerte enheter.
Samarbeidet

Vårt partnerskap

Vi har et langsiktig partnerskap med Techstep og har vært på mange spennende reiser sammen. Samarbeidet har vært tett, der målet har vært å etablere gode interne rutiner innen digital produktutvikling. Eksempler på områder vi har bidratt innen er følgende:

  • Designkompetanse
  • Utviklingsressuser
  • Arkitektur
  • Agil produktutvikling
  • Migrasjonsansvar
Partnerskapet

Veien videre

Techstep og Gture har en lang fartstid sammen som partnere, og flere skal det bli! Vi er takknemlige for alt vi lærer av hverandre og vi er stolte av alt vi får til sammen. Techstep er på stødig kurs inn i et globalt marked, og vi gleder oss til å bidra inn fremtidens utfordringer.
Sjekk ut Techstep her for å lese mer om alle de spennende produktene og tjenestene selskapet tilbyr.

Sjekk ut flere av våre prosjekter!

Våre prosjekter

Ønsker du å lære med om Gture?

Kontakt oss